Project ontwikkeling

De NG Groep ontwikkelt op verschillende manieren projecten onder meer door deelname aan tenders, ontwikkeling van eigen projecten en partner projecten.

Eigen projecten

De NG Groep ontwikkelt zelfstandig nieuwe projecten en realiseert projecten vanaf de tekentafel tot aan de oplevering. 

Met een duidelijke visie voor de behoeften van bewoners en maatschappij ontwikkelen we projecten met een vernieuwende functie in een bepaald gebied. Het betreft voornamelijk projecten in de utiliteitsbouw zoals hotels, conferentiecentra en horeca.

De Noordereng Groep is m.b.t. de eigen projecten de risicodragende ontwikkelaar en exploiteert tevens het eigen ontwikkelde vastgoed. 

PartNer projecten

De Noordereng Groep is als partner betrokken bij diverse projecten en treedt op als kennispartner, ontwikkelaar en projectmanager.

Gerealiseerde projecten

In de afgelopen veertig jaar heeft de NG Groep een tal van projecten gerealiseerd uiteenlopend van bioscoop, hotels tot aan parkeergarages.  

In de beginperiode was de Noordereng Groep overwegend actief in regio Wageningen / Ede. In 1978 opende Gerben Kuipers het Molentstraattheater in Wageningen, de eerste bioscoop in de regio. Na het jarenlange succes volgde in 1999 de opening van het eerste CineMec theater in Ede. In 2015 opende twee nieuwe CineMec bioscopen in Utrecht en Nijmegen waarna de CineMec groep onderdeel is geworden van de Pathé groep. 

Scroll naar boven